G Bemærk Hals Chakra Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål 10 tommer med en gummihammer og O-ring

G Bemærk Hals Chakra Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål 10 tommer med en gummihammer og O-ring

G Bemærk Hals Chakra Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål 10 tommer med en gummihammer og O-ring

kr292.05

Varebeskrivelse

  • Mærke: KVKA
  • Diameter (cm): 20cm
  • Model-Nummer: 10 TOMMER CRYSTAL SYNGENDE SKÅL
  • Vægt (kg): 3,5 KG
  • Navn: kvarts krystal syngende skål
  • Størrelse: 10 inch
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tone-Nummer: 10
  • chakra: Hals Chakra

Pls Bemærk

1.Fordi forskellige land told regel er forskellige.den Cutom Told, der Opkræves af lokale Brugerdefinerede,sælger ikke foretager told, det er betalt af køber. 2. Vi kan tilbyde krystal syngende skål størrelse fra 6inch at 24inch, og alle tone i C D E F G A B ,hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte mig, jeg vil gerne citere dig asap.

Om Crystal Syngende Skål

Kvarts krystal syngende skål, produceret af høj ren kvarts krystal, det er et fremragende værktøj. -Crystal syngende skål er lavet af 99.998% ren krystal - Smuk, Klar, Dyb, Fantastiske og Rige Vibrerende Resonans med magt til meditation. - Perfekt Gave Til Meditation,Bøn,Yoga,Afslapning. - Crystal syngende skål er valgt én efter én, før de forlader fabrikken.vi kan garantere, at du vil være tilfreds med vores krystal syngende skål.

Om Chakra

-Note C: Den energi af Muladhara giver os mulighed for at udnytte mod, opfindsomhed og vilje til at leve i forsøger gange.Det forbinder os med den åndelige energier af vores forfædre, deres udfordringer og deres triumfer. -D:Det andet chakra er centrum for den følelse, følelser, nydelse, sanselighed, nærhed og forbindelse. -Note E:Den gave, som dette chakra er sensing din personlige magt, at være sikker, ansvarlig og pålidelig. -Note F:Det er den på midten af din dybt obligationer med andre mennesker, din følelse af omsorg og medfølelse, din følelse af selv-kærlighed, næstekærlighed, gavmildhed, venlighed og respekt. -Note G:Den gave, som dette chakra er at acceptere din originalitet, udtrykke dit autentiske stemme og tale din sandhed. -Bemærk:illusion og til at få adgang til dybere sandheder - at se ud over sindet, ud over ordene. -Note B:Der er ingen intellektuel kende på niveau med syvende chakra, men der er ro, glæde og dyb fred om livet.

Hvordan At Spille

1.man bør finde de 3 sider af skålen , og i en opretstående position, 2.Brug en ruskind angriber eller gummihammer til forsigtigt at trykke på skålen overflade tæt på den flade top kant。 3.derefter "følg lyd omkring skålen"med de strejkende eller hammer,øge varigheden bemærk: Metoder til friktion punkter er fremad(med uret) og baglæns (mod uret),

Tags: krystal skål hund, chakra armbånd, nyhed krystal skål, reiki ring, skål synge, sang kvarts skål, klar kvarts ring, stor krystal skål, kvarts ring, sang kvarts syngende skål

Anmeldelser

Bedømmelse