ANI 18K Au750 Solid Gul/Guld Armbånd Kvinder Fødselsdag Gave Lucky Star Style Armbånd med Fine Smykker Tilpasse

ANI 18K Au750 Solid Gul/Guld Armbånd Kvinder Fødselsdag Gave Lucky Star Style Armbånd med Fine Smykker Tilpasse

ANI 18K Au750 Solid Gul/Guld Armbånd Kvinder Fødselsdag Gave Lucky Star Style Armbånd med Fine Smykker Tilpasse

kr610.07

Varebeskrivelse

 • Model-Nummer: YD0019
 • Certifikat Type: Tredjeparts Vurdering
 • Metal Type: Real 18K Solid Gul/Guld
 • Vigtigste Sten: INGEN
 • Form\mønster: Stjerne
 • Element Type: Armbånd
 • Side Sten: INGEN
 • Armbånd Type: Kæde & Link Armbånd
 • Metaller Type: Gul Guld
 • Stil: Trendy
 • Mærke: AINUOSHI
 • Metal Stempel: 18k
 • Køn: KVINDER
 • Bøde eller Mode: Fint
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Lejlighed: Bryllupsdag Engagement, Fødselsdag, Valentinsdag Fest

ANI 18K Au750 Solid Gul/Guld Armbånd Kvinder Fødselsdag Gave Lucky Star Style Armbånd med Fine Smykker Tilpasse Beskrivelse ANI Smykker er en af de førende smykke-producenter, designere og eksportører.Vores fabrik har gået gennem over tredive år af diamant guld smykke fremstilling.Professionel Smykker Producent, der ejes CAD Afdeling & fabrik, Cusomerized For velkommen.

Bedste Kvalitet, God Pris, Blandet Rækkefølge, Ikke Mindst anmodning, forsøger at levere den bedste service.Køb Mere, Mere rabat.Større ordre kan gratis forsendelse.Anden finger størrelse og forskellige center sten størrelse kan levere, afgift tilføje afhænger ændre.

100% Ægte produkter, foto, God kvalitet, Bedste Service.

ANI Engagement Ring til Din Bedste Elsker !!!!

Metal: 100% Ægte 18k Solid Gul/Guld

Armbånd længde: 16+3 cm, kan justeres.

Armbånd Vægt: 0,4 g

Sikre En Høj Kvalitet

Finish: Høj Poleret

Package: Karton eller Plast Box, Anden pakke, der anmodes om, er til rådighed.

Pakken Indeholdt: 1x Armbånd

Service 1, Vi udfører tusindvis af udvalg af fine smykker.Hvis du ligesom os for at gøre brugerdefinerede fine smykker for dig, så kontakt os og vi vil være glade for at arbejde sammen med dig en på én.Vores smykker designere er højt uddannede til at arbejde med enhver form for smykker.Vi har lavet mange efterligninger fra kataloger, faktiske smykker og billeder, som er sendt til os. 2, Stempel, forgyldt med emalje og sten farve kan ske i henhold til dine egne krav. 3, er Vores internationale team tilbyder dig kvalitet, levering til tiden, fremragende kundesupport & bedste priser for et godt køb og en meget tilfreds kunde. 4, Vores flersprogede konto & produktudvikling ledere er glade for at svare på engelsk. 5, Vores produktionsmedarbejdere, eksport-og regnskabsafdelingen sikre, at dine ordrer ikke er produceret og leveret til tiden til den kvalitet, du forventer. 6, kontakt Venligst vores online team, med eventuelle spørgsmål, du måtte have.Du kan kontakte os via e-mail, live chat eller telefon.Om os : Velkommen til ANI Smykker Design Co.,Ltd.Vi er en grossist og producent af fine smykker og tilbehør, der er beliggende i Shenzhen, Kina.I årtier, vi levere vores kunder med pålidelige produkter og service til en konkurrencedygtig pris.Uanset om du ejer en lille detail - /engros butik eller store kædebutikker, vi ville være fryd at lytte til, hvad du har brug for.Vores showroom er stedet for, at kunderne kan ikke gå glip af at besøge, da vi har forskellige slags produkter, der findes i stort lager klar til kunderne valg og levering.Med nye kollektioner kommer ud en gang i kvartalet, er vi konstant holde os update med fashion tendenser i hele verden.Derfor, vi er sikker på at du kan finde de stilarter, som du eller dine kunder er på udkig efter.Hvis det er noget virkelig unikt, er vores in-house designere og venligt salgspersonale kan helt sikkert hjælpe dig med at gøre denne idé til virkelighed.At takke for din interesse i vores virksomhed.Tag din tid til at gennemse vores fine smykker butik.Hvis du har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

HVORFOR Købe Fra os ? 1. Vi er smykker producent, der kan gøre den samlede proces; 2. Egen Professionelle CAD Afdeling for cusotmerized design; 3. Kvalitet, Sikkerhed, Engros-Pris, Ingen MOQ Anmodning.

Bryllup Sona

Bryllup Sona

Tags: sterling sølv bracelit, artifici blomst, 925 sølv, bangl, i dag bangles, armbånd til mænd, guld ring, brugerdefineret logo, direkte guld armbånd, hot sexet kvinder foto

Anmeldelser

Bedømmelse